Restauratie Kerkorgel Parochie Pey

Het kerkorgel van de Parochie Pey is toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

Het Broederschap/Stichting Ad Arbitrium Nostrum zal in samenwerking met de Bestuurlijke Werkgroep Parochie Pey het project "Restauratie Kerkorgel Parochie Pey" gaan uitvoeren in de periode mei 2016 - mei 2017.

Vele inwoners van Pey zijn verbonden met de kerk van Pey.

Zij zijn er gedoopt, hebben er hun 1e heilige communie gedaan, hebben er het vormsel ontvangen, zijn er getrouwd en hebben hier de laatste eer bewezen aan hun overleden dierbaren, vrienden en kennissen.

Daarom is het van belang dat ook voor onze kinderen en hun kinderen de kerk van Pey tot in lengte van dagen zal voorbestaan zodat ook zij de onderlinge verbondenheid die het gebouw en tevens het instituut kerk mogelijk maakt. Het kerkorgel speelt hierbij een wezenlijke rol.

Uitvoering

Een dergelijk project zal alleen dan gerealiseerd kunnen worden met medewerking van de parochianen (zo'n 6800) en weldoeners van de parochie Pey en daarbuiten.

De totale kosten van het project worden geraamd op zo'n Euro 25.000,-.

Ter dekking van de kosten zullen een aantal activiteiten worden ontplooid:

  1. Mogelijk tot "Adoptie" van centimeters Orgelpijp. Men wordt in de gelegenheid gesteld om, naar eigen mogelijkheden, een aantal centimeters orgelpijp te "adopteren". De "koper" (van een minum aantal van tenminste 20 cm a Euro 0,50)zal worden vermeld op een blijvende herinneringsplaquette in het portaal van de kerk.
  2. Verkoop van flessen wijn met daarop voor de gelegenheid gepast etiket
  3. Verkoop van kaarsen met daarop een gepaste afbeelding
  4. Organiseren van een benefiet middag/avond met entertainment in het patronaat van Pey

Plaats hier uw bestelling

Webwinkel Stichting AAN

Meldt U hier aan als vrijwilliger voor één van de activiteiten

Aanmelding Vrijwilliger


Sponsoren